Saturday, February 25, 2012

Semester 2.

Assalamualaikum dan selamat petang! :D
Dah seminggu berada kat semester dua ni. Huhu, jadual asyik bertukar wajah je. Banyak perubahan yang tetiba. Kejap, ni jadual semester dua. Dengan kuasa paint, saya telah cut and paste perubahan jadual. Ni la  jadual yang paling baru sekali, kalau takda tukar pape lagi la. Harap2nya.
So sem ni ada *kira jap* enam subject. Kot. Haha. Tujuh termasuk kokurikulum yang tak termasuk dalam jadual ni.

BEKU 1231: Electrical and Electronic Laboratory
BEKU 1243: Digital electronic & system
BEKU 2333: Electrical circuit 2
BEKP 2323: Electrical Technology
BMCG 1253: Dynamic & Mechanism
BEKA 1233: Engineering Mathematics

Weehuu. Seminggu ni walaupun takda semua kelas pun penat macam gila2 tahu? -.- Mungkin sebab dah cuti lama benau, otak bersawang, blurr sepanjang masa. HAHA. Pening menengok jadual yang dah bersepah. As you can see la, Jumaat ada tiga kelas! T_T Sengaja tanak bagi balik Selangor selalu. Adoiyai. Apa2 pun, kena la semangat kan? Haha. Kena kurangkan main, belajar lebih. Okay? okay? *angguk2* Konon -.-

Subjek yang merisau kan, ermm engineering maths la paling2. Yang lain tu, entahlah, boleh kot, InsyaAllah. Nak target tinggi sem ni, PA pulak duk mengharap ittew dapat 4 flat sem ni. Seminggu tidur tak nyenyak pikir nombo 4 tu. Haih. BERUSAHALAAAHHHH!! Yeaahh! Hahaha.

Update kat Melaka je ni, cool kan? HAHA! Bukan selalu pun weekend kat Melaka. LOL.
Jomlah pegi JOM HEBOH kat belakang rumah ni (MITC) Hahaha! Sempat lagi.
Assalamualaikum dan selamat petang semua!  :)

2 hopped:

atirawr said...

Sikitnya jadual u :O

aine ilina said...

laa, sikit ke ni? -.-" I pun tak tau, banyak ni pun macam torture k. :\

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy edited by Aine Ilina