Tuesday, January 10, 2012

Langit Biru.❤

Assalamualaikum semuaa! :D

Hihi tengok ah ittew update belog ittew. Haha sebab dah lepas paper susah gila kentang macam ni ah. Hilang segala beban yang berat. Last paper pulak 14hb ni. XD Sangat rileeekk. Bawak bertenang dulu. Otak dah tepu berlajar statics. Konon. Padahal malas. Eh tak boleh malas-malas. Okay, esok start! :D

Sejak kebelakangan ni, ceehh. Asyik tengok langit. Awan comel-comel langit BIRUUU :3 suka. Saya suka amik gambar langit. Haha. Tapi waktu siang ah, belum ada lens yang boleh nampak bintang lagi XD. Takda duit la saya. Malam-malam tidur pun sebelah tingkap, bukak tingkap tengok bulaaan ngan bintang HOHO. Terbaik. Entah kenapa tak takut pulak bukak tingkap malam2. Sebab pukul 2-3am centu baru bulan tu boleh nampak dari tingkap. :D SubhanAllah, CANTIK. <3

Acanefinalexamokayke?

Haha tanya jawab sendiri -.- *foreveralone*. Haha taklah, ramai je yang tanya. Huhu, so far, Alhamdulillah okay. Target macam dah lari sikit semester ni tapi takpe lah, tawakal ajelah. Huhu. Dah lama tak update dalam BM. Macam kekok pun ada HAHA. Nanti lain kali update dalam bahasa jepun pulak ah. *bajet* Haha. Tapi paper kegemaran final ni, memang paper jepun pun. :) Alhamdulillah.


Badan membengkak. -.-" Haha. Ni la term baru yang saya cipta.
Macam ni ahhh convo dia, konon berlakon kejap:

"Eh asal kau dah gemuk skang??"

Kan macam kejam so instead cakap la macam ni.

"Weh, asal badan kau membengkak doe??"  -.-"

Tak macam sopan sikit ke kalau centu ? Haha! Okay okay ini hanya satu gurauan. Jangan la ada yang terasa lak. Huhu susah nak pujuk kang. Alooo bucuk2. Ittew nak cakap yang ittew yang dah gemuk la! HAHA. Serius, Rabbit serius! *pinjamkucingnyetaglinelagi*. Makan tak benti-benti macam dah bertahun tak makan. Dahlah asyik lapaau je memanjang. Dah kenapa tah, nak kata buat aktiviti lasak takda la pulak kan, -.-"

Haha oh oh, last last! Kan haritu dah bagitau pergi jalan2 melaka kan? Huhu Kak NanaNadya jadi talent. Dia ni gila pose depan camera. Bagus betul :P Cuma kayuu sikit laa Hihi :3 Masa jalan2 tu serius seronok pegi tengok2 tempat yang tak pernah jejak pun kat Melaka ni. Haha kata je kampung kat Melaka bagai, tapi tak tau pape -.-"

Ni salah satu karya photography saya masa photoshoot tu. Ececehh "karyaa" -.-"


Bertempat di Pantai Puteri, Melaka :D Okay, nak tengok lagi pergi kat Facebook dah upload. Comment la ye apa patut. Kritikan di alu alukan. Saya ni budak baru belajar. Kalau salah tolong tunjukkan. Dah kenapa siap letak pantun? -.-" Heh.

Okaylah tu je untuk post kali ni. :)
Terima kasih kepada pembaca yang selalu jenguk2 blog ni <3
Assalamualaikuum semuaaa !

4 hopped:

Zarith Sofea said...

hope you will get the best result for this final ;-)

happy holidays !!

nananaDya said...

hahahahaha....gler jujur photografer nie....saya memang kayu ckt bila bergambau, nnt saya blajar potosuut bgi jd lembik lak ye...hihihihihi

aine ilina said...

Zarith Sofea; Haha havent started my holidays yet! But, oh well! Thanks! InsyaAllah. Aminn. :D

nananaDya; hahaha, hidup kena lah jujur :P Hihihi. AHAH lembik sangat kang nampak cam jeli lak :O Haha!

aine ilina said...

Zarith Sofea; Haha havent started my holidays yet! But, oh well! Thanks! InsyaAllah. Aminn. :D

nananaDya; hahaha, hidup kena lah jujur :P Hihihi. AHAH lembik sangat kang nampak cam jeli lak :O Haha!

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy edited by Aine Ilina