Monday, July 18, 2011

Bilabosansemuanaktukar,

haha saya tau, saya sangat awesome kan? Tengoklah, sampai google punya website pun nak gambar sendiri. Lagi satu nampak tak kat sidebar blog ni? Comel kaaan rabbit tuu? :DD sukaaa. Haha and siapa yang mata power, perasan tak favicon blog saya sebenarnya tak sama dengan blogger biasa. Mengada gatal tangan nak tukar2 bagaiii :P. #konon

Header je tak tuka lagi, perlu ke tukar ah? Kalau tukar kan, macam akan nampak semak je, macam tak suka la pulaak. Haha. Lagi sekali, mengada. OH OH, tadi kan saya buat Flavors.me punya website! huu try la cari sendiri! hhaha! *bengong. Serious macam dah tak tau nak buat apa dah ni. Oh and ada terasa macam nak tukaar blog template. Patutkah? Atau stick with this one? Answers pleaaase :) leave a comment kay! <3

biladahbosansayamacamnilahsemuanakditukarnya
Assalamualaikumm :D

8 hopped:

Cik Fazira Chumel said...

aine..ade cadangan, tukar shinee kepada 2pm..permintaan ni..hihihi..gurau..btw, rabbit tu mmg cute..n tu bhs jepun kan?

aine ilina said...

a ah, lupa pulak nak cakap tulisan tu pun dah tukar -.- HAHA! taknak tukar, saya SHAWOL yang loyal HAHA

Kucing Serius. said...

Eee rabbit eee ahaha :D

aine ilina said...

Ya Allah, orang suh respond -.- laa kucing serius

Cik Fazira Chumel said...

ajar la camne nak buat yg gambar korea gerak2 tuh...

aine ilina said...

oh okay :)

GincoMerahJambu said...

jeles tengok awak ade kt google tuu!
hahaha

aine ilina said...

GincoMerahJambu; awak pun letak la gambar awak kat google tuu :P haha

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy edited by Aine Ilina