Thursday, July 14, 2011

okay, risau plus takut gila.

I seriously hope so. :\
14/07/11 10:32
From: 15888

RM0:00 UPU: Semak keputusan ke IPTA (Ijazah Pertama) mulai 12:00 tgh 15/7/2011
di http://upu.mohe.gov.my @ taip UPU RESULT [No KP] dan sms ke 15888.

Mula mula sekali, alhamdulillah, mesej ni free. Haha siapa pulak nak bayar kan? Tak mintak pun sms ni. Dah tau dah bila result keluar lagipun. Pastu kan, "mulai 12:00 tgh''? err tgh hari ke tgh malam? KEEEE tgh tu stands for 'tengah hari'? hmmm.. confius la. Tapi apa-apa je laah. Tengah malam ke, tengah siang ke, sama je, still cuaakk nak tgk result ni. Nak buat apa lagikan? Tawakal, dan berdoa semoga dapat result yang awesome, insyaAllah, kalau dah rezeki ada la tu. InsyaAllah. Amin. :D

Jadi~ post ni sebenarnya,

AINE ILINA BINTI TARMIZI, aka Rabbit nak wish semua yang bakal mengadap result UPU ni esok, ALL THE BEST. InsyaAllah, korang dapat Universiti yang korang harapkan selama ini *ayat gempak*. Amin, amin ya rabbana al-amin. :)
GOODLUCK semuaa! doakan saya juga ya? :D

p/s: still risau plus takut gila, tapi saya perlu tawakal. :) insyaAllah. amin

3 hopped:

A'an said...

ahahahahaha 12 tgh.

maceklala said...

insyaAllah kau & others dapat apa yg setimpal dgn usaha korang, gudluck! :D

aine ilina said...

A'an; haha kaan? =.= 12tgh apa pun taktau.

maceklala; thankyou dilaa, insyaAllah! amin.

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy edited by Aine Ilina